Gelijke kansen voor iedereen

Daar staan wij voor. Stichting Buitenkans wil mensen die minder mogelijkheden hebben een kans bieden om zich te ontwikkelen op het gebied van onderwijs, sport en cultuur. Wij steunen organisaties financieel die zich hiervoor inzetten. Ze ontvangen geld van de stichting om mensen die dat nodig hebben te begeleiden. Ons motto daarbij is: één kans biedt vele mogelijkheden. Wij geloven erin dat hulp aan één persoon meerdere mensen gelukkig maakt.

Geld voor kansen

Stichting Buitenkans steunt organisaties die hetzelfde doel hebben met (financiële) middelen. Ook dat biedt kansen.

Focus op projecten en organisaties in de regio Maas en Waal en Rijk van Nijmegen

In deze regio ligt onze basis, vandaar deze focus. Maar we staan ook open voor landelijke activiteiten. Belangrijke voorwaarde is dat aanvragers hun voorstel financieel en inhoudelijk onderbouwen.

Kleurrijk bestuur van vier leden

Financieel, volkhuisvesting, luchtvaardienstverlening; van zzp'er tot grote organisatie. We hebben als bestuursleden alle vier een andere achtergrond. Maar één ding hebben we met elkaar gemeen: we willen mensen die minder mogelijkheden hebben een kans bieden om zich te ontwikkelen. En dat doen we vrijwillig. Omdat we het belangrijk vinden. Met onze waaier aan kennis en ervaring beoordelen we de Buitenkansen die we zien. En samen besluiten we welke Buitenkansen onze financiële steun krijgen.

handsup


© 2018 Contentiteit | Privacyverklaring

Deze website maakt uitsluitend gebruik van functionele en geanonimiseerde cookies, waarvoor geen explicite toestemming nodig is.
Ok